• Building tomorrow through smart energy solutions

Brede warmte- energievraagstukken

Bij HVE staat het aanpakken van integrale vraagstukken op het gebied van warmte en energie centraal. Wij geloven in de kracht van een holistische benadering omdat duurzaamheid in de bouwsector verder gaat dan alleen de installatie van zonnepanelen op het dak of een warmtepomp met bodemlussen in de kelder. Het draait om de nauwe samenhang tussen binnenklimaat, buitenklimaat, ventilatie, en de optimale exploitatie van duurzame energiebronnen zoals lucht, bodem en zonne-energie.

Onze collega’s leveren klanten deskundig advies over de meest geschikte technische, juridische en economische oplossingen om bestaand vastgoed te verduurzamen of nieuwe duurzame projecten te realiseren.

Onze werkwijze is concreet en omvat de volgende stappen:

  • Inventarisatie van verduurzamingsambities en gegevens van het object: We starten met een analyse van uw duurzaamheidsdoelen en verzamelen alle relevante gegevens.
  • Maatwerk verduurzamingsmaatregelen en oplossingen: Gebaseerd op de inventarisatie stellen we op maat gemaakte verduurzamingsmaatregelen en oplossingen voor die naadloos aansluiten op uw specifieke situatie.
  • Opstellen en toelichten van een adviesrapport: Onze experts stellen een uitgebreid adviesrapport op dat de voorgestelde verduurzamingsmaatregelen bevat. Dit rapport voorziet u van de nodige inzichten en ondersteuning, waardoor u weloverwogen beslissingen kunt nemen voordat u investeert in verduurzaming. Dit rapport behandelt technische, juridische en economische perspectieven.

Binnen het economische perspectief helpen we u bij het ontwikkelen van een gedegen ‘business case’. Hierin adviseren we niet alleen over de meest geschikte financieringsmogelijkheden voor uw investering, maar houden we ook rekening met subsidies, indien van toepassing op uw situatie.

HVE biedt u de expertise en ondersteuning om uw vastgoed te transformeren in lijn met duurzaamheidsdoelen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw warmte- en energievraagstukken aan te pakken en bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Wil jij ook deel uit maken van ons team? Kijk dan op onze vacaturepagina. Ben je geïnteresseerd, maar staat er geen passende functie bij, neem dan contact met ons op!

Slimme energie
oplossing

Tycho Tomassen
Tycho Tomassen

‘Quote van onze specialist waarin hij dit aanprijst en mensen oproept om dit ook af te nemen. Wie gingen u voor?’