• Building tomorrow through smart energy solutions

Nieuwe naam, look & feel!

Nieuwe naam, look & feel! 150 150 HVE

Nieuwe naam, look & feel!

Huis voor Energie heeft haar naam veranderd in HVE. Bij een nieuwe naam, hoort natuurlijk een nieuwe, frisse look & feel. Onze buren van marketingcommunicatiebureau Factstory hebben de nieuwe huisstijl voor hun rekening genomen en met onze input een passend concept ontwikkeld.

Kleur en design

De kleurstelling van het logo -en de daarbij behorende huisstijl- is gebaseerd op de leefomgeving en een combinatie van de elementen zon (geel/oranje), wind en water (beiden zakelijk blauw). Binnen die leefomgeving voegt HVE als energieregisseur (duurzaam) groen toe.  Ons nieuwe logo vormt een wereldbol, waarin de ‘bouw’ driehoekjes duidelijk herkenbaar terugkomen. Het kleurverloop toont pijlen die wijzen op een kentering: de ontwikkeling die bedrijven doormaken als het gaat om duurzaamheid. Van passief naar actief zoeken naar mogelijkheden tot verduurzaming. Een trend die wij als energieregisseurs natuurlijk van harte toejuichen!

Inhoud

Op onze nieuwe website krijgen de projecten waar wij vanuit HVE bij betrokken zijn een prominentere rol. We kunnen tenslotte vertellen wat we doen, maar liever laten we zien wat dat in de praktijk inhoudt en oplevert. Daarnaast is de nieuwe website zoekmachinevriendelijker, waardoor bedrijven ons gemakkelijker kunnen vinden wanneer zij op zoek zijn naar een partner om (hun vastgoed) te verduurzamen.

De komende maanden zullen wij de website verder aanvullen met projecten, het laatste nieuws en meer. Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom HVE? Vergeet ons dan niet te volgen via social media.