• Building tomorrow through smart energy solutions

Nieuws en actualiteiten

Energietransitie van Nederland naar 2050

150 150 HVE

De film Morgenland biedt een compleet beeld van de energietransitie van Nederland naar 2050. Daarmee zijn wij het eerste land dat haar bevolking meeneemt in deze enorme overgang. Vanuit HVE gebruiken wij deze film om onze klanten mee te nemen in de wereld die duurzaamheid heet.

‘Verduurzamen is meer dan alleen zonnepanelen op een dak leggen.’ – HVE bij RTV Apeldoorn

150 150 HVE

In een uitzending van Het Ondernemerscafé van RTV Apeldoorn licht HVE directeur Tycho Tomassen toe wat er gedaan kan worden om uw vastgoed te verduurzamen. Ook laten we 2 van onze business cases zien, o.a. bij Parc Spelderholt. Bekijk hier het HVE item.

Nieuwe naam, look & feel!

150 150 HVE

Huis voor Energie heeft haar naam veranderd in HVE. Bij een nieuwe naam, hoort natuurlijk nieuwe, frisse look & feel. Onze buren van marketingcommunicatiebureau Factstory hebben de nieuwe huisstijl voor hun rekening genomen en met onze input een passend concept ontwikkeld.

Bundeling van krachten van smart demand response

150 150 HVE

HVE is een initiatief gestart op het gebied van smart demand response. We kunnen hiermee op Europees niveau energie in- en verkopen op de beurs, lokale opweklocaties inzetten zoals zonneparken en daken, maar ook apparaten met software aansturen om energie te…