• Building tomorrow through smart energy solutions

Nieuws en actualiteiten

Achter de schermen bij HVE deel 2

Achter de schermen bij HVE deel 2 150 150 HVE

Achter de schermen tijdens de opnames van de bedrijfsvideo van HVE. Bekijk de video en blijf ons volgen voor het eindresultaat!

zonnepanelen

Zonnige Zomeractie Zonnepanelen in Voorst!

Zonnige Zomeractie Zonnepanelen in Voorst! 768 1024 HVE

Voor de inwoners van de gemeente Voorst hebben we in samenwerking met Energierijk Voorst een zonnige zomeractie opgezet. Tot 15 september kunnen de inwoners profiteren van zonnepanelen voor een aantrekkelijke prijs. De panelen zijn in ongeveer 6 jaar terugverdiend en geven dan nog 15 jaar gratis stroom. Het is 100% groene en CO2-vrije elektriciteit en het is weer een stap naar een energieneutraal Voorst.

Achter de schermen bij HVE

Achter de schermen bij HVE 150 150 HVE

Achter de schermen tijdens de opnames van de bedrijfsvideo van HVE. Bekijk de video en blijf ons volgen voor het eindresultaat!

Energietransitie van Nederland naar 2050

Energietransitie van Nederland naar 2050 150 150 HVE

De film Morgenland biedt een compleet beeld van de energietransitie van Nederland naar 2050. Daarmee zijn wij het eerste land dat haar bevolking meeneemt in deze enorme overgang. Vanuit HVE gebruiken wij deze film om onze klanten mee te nemen in de wereld die duurzaamheid heet.

‘Verduurzamen is meer dan alleen zonnepanelen op een dak leggen.’ – HVE bij RTV Apeldoorn

‘Verduurzamen is meer dan alleen zonnepanelen op een dak leggen.’ – HVE bij RTV Apeldoorn 150 150 HVE

In een uitzending van Het Ondernemerscafé van RTV Apeldoorn licht HVE directeur Tycho Tomassen toe wat er gedaan kan worden om uw vastgoed te verduurzamen. Ook laten we 2 van onze business cases zien, o.a. bij Parc Spelderholt. Bekijk hier het HVE item.

Nieuwe naam, look & feel!

Nieuwe naam, look & feel! 150 150 HVE

Huis voor Energie heeft haar naam veranderd in HVE. Bij een nieuwe naam, hoort natuurlijk nieuwe, frisse look & feel. Onze buren van marketingcommunicatiebureau Factstory hebben de nieuwe huisstijl voor hun rekening genomen en met onze input een passend concept ontwikkeld.

Bundeling van krachten van smart demand response

Bundeling van krachten van smart demand response 150 150 HVE

HVE is een initiatief gestart op het gebied van smart demand response. We kunnen hiermee op Europees niveau energie in- en verkopen op de beurs, lokale opweklocaties inzetten zoals zonneparken en daken, maar ook apparaten met software aansturen om energie te…