• Building tomorrow through smart energy solutions

Nieuws en actualiteiten

GROHW blijft versnellen en gaat door naar fase 2: een demonstratie

GROHW blijft versnellen en gaat door naar fase 2: een demonstratie 150 150 HVE

13 oktober 2021 Het collectief GROHW heeft de tweede subsidietoekenning gekregen via het OP Oost programma REACT EU. Door toekenning wordt een eerste demonstratie van het gehele waterstofsysteem mogelijk gemaakt, waarmee een bijdrage wordt geleverd aan verduurzaming op lokale schaal. Het samenwerkingsverband van lokale bedrijven en instellingen blijft haar krachten bundelen om de energietransitie te versnellen.  In…

HVE opent Energiehaven

HVE opent Energiehaven 150 150 HVE

APELDOORN NOORD – Op maandag 28 juni jl. is het slim energienet op bedrijvenpark Apeldoorn- Noord feestelijk geopend door Wethouder Jeroen Joon. Er is door het samenwerkingsverband “Energiehaven” een slim energienet gerealiseerd welke per heden geopend is voor nieuwe deelnemers. Iedere ondernemer en vastgoedbeheerder op het bedrijvenpark kan meedoen. Het slimme energienet zorgt ervoor dat…

Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+)

Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) 1024 682 HVE

Gaat u hernieuwbare energie produceren? Dan kunt u gebruikmaken van de subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+). Lees er meer over in dit artikel.

Verzekering zonnepanelen een stuk duurder voor bedrijfsdaken

Verzekering zonnepanelen een stuk duurder voor bedrijfsdaken 1024 682 HVE

Volgens het Financiële Dagblad zou de premie die verzekeraars vragen voor zonnepanelen fors zijn gestegen omdat het risico op brand groeit.

Tanju Özel schuift aan bij het rondetafel gesprek in de Tweede Kamer

Tanju Özel schuift aan bij het rondetafel gesprek in de Tweede Kamer 150 150 HVE

Op donderdag 28 november sluit Tanju Özel van HVE aan bij het rondetafel gesprek in de Tweede Kamer in Den Haag.

Het slimme energienet

Het slimme energienet 150 150 HVE

Het slimme energienet staat voor lokaal energie opwekken, lokaal verbruiken en zo min mogelijk transport. Tanju Ozel vertelt over het slimme energienet in de nieuwe bedrijfsvideo van HVE.

Wij zijn HVE

Wij zijn HVE 150 150 HVE

HVE, wie zijn we en wat doen we precies? Tycho Tomassen legt het uitvoerig uit in onze nieuwe bedrijfsvideo.

Office warming bij HVE

Office warming bij HVE 150 150 HVE

De officewarming van ons nieuwe kantoor aan de Lange Amerikaweg 61 in Apeldoorn was een groot succes! Bekijk de video om een beeld te krijgen van ons nieuwe kantoor.

Achter de schermen bij HVE deel 2

Achter de schermen bij HVE deel 2 150 150 HVE

Achter de schermen tijdens de opnames van de bedrijfsvideo van HVE. Bekijk de video en blijf ons volgen voor het eindresultaat!

zonnepanelen

Zonnige Zomeractie Zonnepanelen in Voorst!

Zonnige Zomeractie Zonnepanelen in Voorst! 768 1024 HVE

Voor de inwoners van de gemeente Voorst hebben we in samenwerking met Energierijk Voorst een zonnige zomeractie opgezet. Tot 15 september kunnen de inwoners profiteren van zonnepanelen voor een aantrekkelijke prijs. De panelen zijn in ongeveer 6 jaar terugverdiend en geven dan nog 15 jaar gratis stroom. Het is 100% groene en CO2-vrije elektriciteit en het is weer een stap naar een energieneutraal Voorst.