• Building tomorrow through smart energy solutions

Kleiboer Lagers in Apeldoorn

Kleiboer Lägers Apeldoorn

Kleiboer Lägers in Apeldoorn

Kleiboer Lägers in Apeldoorn heeft zonnepanelen aangeschaft voor zijn vastgoed. In totaal hebben we 60 zonnepanelen bevestigd op de daken. 

Sinds 1964 is Kleiboer Lägers de glasservice van Apeldoorn. Met een ruim assortiment aan glas en glasproducten zijn klanten verzekerd van een product dat bij hen past.

De klantvraag

Met het oog op de toekomst wilde Kleiboer Lägers graag gaan verduurzamen, de 60 stuks 275 Wp zonnepanelen dragen bij aan deze wens. 

De oplossing

Doordat Kleiboer Lägers de wens heeft om te gaan verduurzamen is het leggen van zonnepanelen op het vastgoed een zeer goed begin. Doordat het bedrijf nu haar eigen groene energie opwekt, dragen ze bij aan een duurzame wereld. Door het zelf opwekken van eigen duurzame stroom is het bedrijf ook nog eens minder afhankelijk van eventuele stroom prijsstijgingen.

Op de middellange termijn is de investering zonder twijfel rendabel. Zeker de komende jaren, voorlopig tot 2023, aangezien kleinbedrijven mogen salderen. Kleiboer Lägers kan dus de komende jaren duurzame energie terugleveren tegen hetzelfde tarief als waarvoor het gekocht wordt.

Het resultaat

We bevestigden 60 zonnepanelen met een opwekvermogen van 275 Wp per paneel.