• Building tomorrow through smart energy solutions

Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+)

Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) 1024 682 HVE

Gaat u hernieuwbare energie produceren? Dan kunt u gebruikmaken van de subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+)

De subsidieregeling SDE+ (Stimulering Duurzame Energieproductie) voor zonnepanelen opent op 17 maart 2020 om 09.00 uur tot 2 april, 17.00 uur en heeft een budget van maar liefst €2 miljard. Met de SDE+ stimuleert het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) de ontwikkeling van een duurzame energievoorziening in Nederland. Duurzame energie is beter voor het milieu, maakt Nederland minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en is goed voor de economie.

Dat is bijzonder goed nieuws voor milieubewuste ondernemers en organisaties die nadenken over verduurzaming, dit is namelijk hét moment. De regeling richt zich op bedrijven en (non-profit)instellingen. Er zijn 6 categorieën: biomassa, geothermie, water, wind (land, meer en waterkering) en zon. Mis de boot niet en verduurzaam nu, wij van HVE voorzien u graag van passend advies en vragen de SDE+ voor u aan! Neem contact met ons op. 

Ga voor meer informatie naar RVO.nl.