• Building tomorrow through smart energy solutions

Aantrekkelijker dan ooit

Zonnepanelen

Zowel voor bedrijven als voor particulieren zijn zonnepanelen nog steeds een zeer aantrekkelijke investering. HVE adviseert u over zonnepanelen passend bij uw vastgoed.

Zakelijk en particulier profiteren
Voor ondernemers staan een aantal lucratieve belastingvoordelen tegenover de aanschaf van zonnepanelen. Van btw-aftrek en EIA, tot KIA en VAMIL. Staat de onderneming op uw privéadres ingeschreven, dan kunt u de zonnepanelen deels op naam van de onderneming aanschaffen (en van bovenstaande fiscale voordelen genieten), en de zonnestroom privé verrekenen met uw energiebedrijf voor het (hoge) privé kWh-tarief.

Kortom: profiteren van de zakelijke én particuliere voordelen! Wat dit allemaal voor u betekent, lichten we graag toe in een persoonlijk gesprek.

Tycho Tomassen

Slimme energie
oplossing

Tycho Tomassen
Tycho Tomassen

‘Quote van onze specialist over de supersola en zonnepanelen in het algemeen, gericht op de zakelijke markt. Wat levert het op? Zijn er getallen beschikbaar?’

De Supersola, hét plug-in zonnepaneelBehalve de welbekende zonnepanelen, is er nu ook een plug-in zonnepaneel op de markt. Deze heeft een afmeting van 110×180 centimeter, hoeft niet aan het dak bevestigd te worden en is direct klaar voor gebruik. Maar dat is nog niet alles:

Voor elke plek
Het zonnepaneel blijft stabiel staan door waterballast. De Supersola is dan ook makkelijk te transporteren en op elke gewenste plek te gebruiken: festivalterreinen, bouwplaatsen, leegstandsbeheer panden, kampeerterreinen, pop-up locaties of uw eigen huis.

Batterypack & noodstroom
De Supersola kan geleverd worden met een ‘batterypack’. Zo kan het zonnepaneel functioneren en ingezet worden op plekken waar geen stroom is. Een snelle, tijdelijke oplossing voor stroomvoorziening!

Modulair en koppelbaar
Supersola’s kunnen tot maximaal 15 stuks met elkaar verbonden worden, waardoor u de energieopwekking snel en gemakkelijk verhoogt.

Stapelbaar
Supersola’s zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk op elkaar te stapelen zijn en dat de elektronica veilig is gesteld tijdens transport.

Customizen
Bij bestellingen vanaf 50 stuks kunt u uw Supersola’s personaliseren in elke gewenste kleur en met elk gewenst logo. In plaats van een Supersola te kopen, kunt u er ook één bij HVE huren. Neem contact op voor de mogelijkheden!